A honlap kialakítása az Új Magyarország Nemzeti Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) támogatásával valósult meg.

A Projekt neve: „HÁROMKŐ” Bt. technológiai fejlesztése

A projekt leírása:

A "HÁROMKŐ" Földtani-geofizikai Kutató és Idegenforgalmi Szolgáltató Bt. 1993. június 14. napján alakult. Felszíni geofizikai mérések végzése, végeztetése a mérési anyagok feldolgozása és interpetációja, jelentések elkészítése, archiválása a fő tevékenysége. Megrendelésre elvégzi hulladéklerakók felülvizsgálatát, mélyfúrásokat, víz kutak geofizikai vizsgálatát, azok interpetációját, szakvéleményeket készít, vízbázisok átfogó vízföldtani-geofizikai diagnosztizálását is elvégzi. Tevékenységi körébe tartozik ezen kívül hidegvízes- és termál kutak tervezése, fúrások telepítésének hidrógeológiai-geofizikai előkészítése. Régészeti geofizikai mérések- eltemetett régészeti objektumok ( templom, alap, várrom ) kutatására is több évtizedes gyakorlattal állnak a megrendelők rendelkezésére.
A "HÁROMKŐ" Bt. előélete okán, többéves külföldi expediciós felkészültséggel, kutatási tapasztalattal rendelkezik, melyet vezetője mongóliai térképező és érckutató, libanoni vízkutató, kubai térképező és karotázs, ruandai, guatemalai vízkutató munkák végzése során szerzett.
A Cég vezetője Bucsi Szabó László okl. bányageológusmérnök, mélyfúrási geofizikus szakmérnök, kültagja Bucsi Szabó Edit okl.közgazda, hidrógeoklógiai szakértőként Bucsi Szabó Lászlóné okl.hidrógeológus szakmérnök működik közre.

A "HÁROMKŐ" Bt. hosszútávú célkitűzése a versenyképesség megőrzése, az árbevétel és eredményesség növelése, a foglalkoztatás megőrzése. Rövid távú konkrét cél a műszerpark fejlesztése egy db. GSSI UtilityScan 270 georadar berendezés és a hozzátartozó 100 MHz antenna beszerzése. A szállító Mátrix-B Kft. árajánlata szerint az Utility Scan 270 GSSI georadar berendezés ára 4.982.154 Ft, az FGMOD3207AP 100 MHz antenna 1.662.185 Ft-ba kerül. A beruházás mindösszesen 6.644.338 Ft a bekerülési költség. A támogatás mértéke 2.209.317 Ft a saját erő 4.435.021 Ft.
A projekt megvalósítását 2010. november 15. napjával kezdtük és 2011 március 19-én vagyis az I. negyedévében fejeztük be.

Eredmények:

A geotechnikai feladataink során az építkezések, utak, régészeti lelőhelyek részletes geofizikai kutatások, tomográfiája, rejtett üregek feltárása és igazságügyi szakértői munka során egy csúcstechnológiát jelentő gép- műszert tudunk használni és ezáltal még megalapozottabb munkát tudunk végezni. Beszerzésre kerül 1 db. gép, megőrzésre kerül 1 fő munkahelye, a betéti társaság árbevétele növekszik eredményes működése hosszútávon biztosított

Kedvezményezett neve és elérhetősége: „HÁROMKŐ” Földtani-Geofizikai Kutató és Idegenforgalmi Szolgáltató Bt.
Cím: 3519 Miskolc (Tapolcafürdő), Esze Tamás u.1/a.

Közreműködő szervezet: MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Cím: 1139 Budapest Váci út 83
Postacím: 1539 Budapest Pf.:684
Honlap: www.magzrt.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Cím: 1077 Budapest, Wesselényi u.20-22.
Postacím: 1393 Budapest Pf.: 332
Honlap: www.nfu.hu

Galéria

2016 - Minden jog fenntartva - Háromkő Bt.